Een tijdje geleden vroeg mijn vriendin welk cijfer ik onze seks zou geven. Ik antwoorde hierop dat ik het een 9 waard vond, omdat er toch iets is wat ik vond dat beter kon. Een orgasme tegelijk krijgen is ontzettend moeilijk, dat wist ik. Toch dacht ik dat het een stuk opwindender zou zijn als mijn vriendin tijdens de seks zou klaarkomen, in plaats van voor of na de seks. Mijn vriendin was het hier mee eens. Omdat het van alleen penetratie niet lukte, gingen we op onderzoek uit. We kwamen uit op de We-Vibe Sync

Wat ons zo aansprak aan de We-Vibe Sync is dat dit speeltje voor beide stimulerend is. Er gaat een deel in de vagina en het andere deel plaats je op de clitoris. Terwijl het speeltje er in zit, kan er nog steeds een penis in. Je hebt dus eigenlijk normale seks, maar ondertussen vibreert er iets. Doordat de Sync de clitoris stimuleert lukt het mijn vriendin om klaar te komen tijdens de seks. Bovendien, is het ons een paar keer gelukt om tegelijkertijd ons hoogtepunt te bereiken. Geloof me, dit is een aanrader! 

De Sync werkt zelfs zo stimulerend, dat mijn vriendin soms sneller klaarkomt dan ik. Daarom is de afstandsbediening zo handig. Wanneer ik dan dichter bij mijn hoogtepunt kom, kunnen we de Sync harder zetten. Helemaal mooi is de app die je op je mobiel kan downloaden. Hiermee kan je ook de Sync bedienen. En niet zomaar! Toen mijn vriendin voor haar werk naar het buitenland moest, nam zij de Sync mee. Wanneer zij haar mobiel aan had staan en ik ook, kon ik via de app de Sync bedienen. Zo kan je dus toch samen genieten, ondanks de afstand. 

Door de We-Vibe Sync vind ik onze seks een 10 waard en we genieten er keer op keer weer van. Hierom raden wij iedereen dit product aan! Wil jij jouw seks ook nog spannender maken, haal jouw We-Vibe Sync dan hier.

Liefs,

Anoniem