Squirten is het spuitend klaarkomen voor vrouwen. Vele vrouwen zijn nog nooit squirtend klaargekomen. (Lukt het jouw uberhaupt niet om klaar te komen? Klik dan hier.) De gelukkige vrouwen die het wel hebben ervaren, zullen er met lof over spreken. Want wat is het lekker! Het is niet te vergelijken met een normale orgasme: het is veel en veel beter. Wil jij dit ook kunnen? Lees dan snel de tips & tricks!

Als eerste wil ik graag duidelijk maken: Squirten is niet hetzelfde als plassen! Deze fabel is niet waar! Er komt misschien wel een klein beetje plas mee, maar het bestaat vooral uit een transparante vloeistof. Het zal dus ook niet ruiken naar plas. Dat gezegd te hebben, is het tijd voor de tips & tricks. 

#1: ONTSPAN! 

Niets is belangrijker dan ontspannen. Als de vrouw niet ontspant, zal ze nooit kunnen squirten. Stel daarom de vrouw op haar gemak en maak haar zo opgewonden zoals ze nog nooit is geweest. 

#2: LANGZAAM

Gehaast zijn zal alleen maar averechts werken. Neem dus de tijd. Verwen de vrouw voor langere tijd. Ga ook niet gelijk op de clitoris en de g-spot af. Lik eerst de buitenkanten en ga steeds een beetje meer richting de clitoris. Wanneer je voelt dat de vrouw klaar gaat komen, kan je eventjes stoppen om zo het squirten nog beter te laten worden. 

#3: G-SPOT

De g-spot is de plek waar het moet gebeuren. Deze vind je door met 1 of 2 vingers in de vagina te gaan en met je vingertoppen naar boven te bewegen. Je zou dan als het goed is iets ribbeligs moeten voelen en dit zou dan ook anders dan de rest van de vagina moeten voelen voor de vrouw. Is dit niet het geval? Geen zorgen. Dan zal die net wat minder diep of juist dieper zitten. Alle vagina's zijn anders. 

#4: VIBRATOR

Met een vibrator kan jij ontdekken of je kan squirten. Vooral met een g-spot vibrator. Klik hier voor ons vibrator aanbod

#5: WEES VOORBEREID

Het is erg makkelijk als je een handdoek hebt liggen en wat glijmiddel. De handdoek kan je onder de billen van de vrouw leggen, zodat het bed minder nat wordt. De glijmiddel zorgt ervoor dat ze nog natter wordt, wat helpt voor het squirten. 

#6: DE BEWEGING

Als laatste is de speciale beweging essentieel. Na het eindeloos beffen en de g-spot stimuleren is het tijd voor het echte werk. Gebruik dezelfde houding voor je hand als het stimuleren van de g-spot. Beweeg deze keer niet met je vingers maar met je hand. Zorg dat je handpalm de clitoris kan stimuleren. Beweeg je hand nu snel op en neer. Wanneer je hand moe wordt, kan je wisselen van hand. Zorg er wel voor dat de vingers nat zijn. Je zal zien dat ze nu zal squirten. 

Ontzettend veel succes en hopelijk kan jij of jouw partner nu eindelijk genieten van deze intense vorm van klaarkomen.