Nieuwe spullen kopen vind ik altijd moeilijk. Ik ben bang voor een grote miskoop. Daarom heb ik het nooit aangedurfd om een sekstoy te kopen. Ze zijn namelijk over het algemeen vrij prijzig. Toch wilde ik er al een hele tijd één kopen. Ik volg Webxclusive al een tijdje op social media en besloot toch eens op de webshop te kijken. Tijdens het rondkijken, viel mijn oog op de Tenga Original Vacuum Cup en deze was maar 10 euro! Ik besloot deze te kopen als een soort test. Als ik hier tevreden over was, durfde ik vast wel een duurder seksspeeltje te kopen. 

Een dag later had ik hem al in huis. Er zat al glijmiddel in, waardoor ik hem gelijk kon gebruiken. Ik snapte eerst niet helemaal hoe ik hem ook kon laten zuigen. Maar daar kwam ik al snel achter: je houdt je vinger op het luchtgaatje bovenaan. Ze zeggen dat de Tenga lekkerder is dan echte seks. Hoewel ik dit moeilijk kon geloven van te voren, ben ik het er toch wel een klein beetje mee eens. Je kan je eigen ritme bepalen en hoeft geen rekening te houden met een ander persoon, terwijl het fijne seks gevoel er wel is. 

Zelf ben ik niet echt een relatie-man en vind het moeilijk om een tijdje samen met een vrouw te zijn. Hierdoor ben ik vaak alleen en worden mijn behoeftes niet bevredigd. Een penissleeve vind ik daarvoor echt een goede oplossing. Let wel op: je kan de Tenga maar 1 keer gebruiken. Ondanks dat vele dit een nadeel vinden, vind ik dit eigenlijk wel een voordeel. Zo heb je soort van een onenightstand. Keer daarna koop je dan een andere Tenga met een andere textuur. 

Ik heb er nu een paar uitgeprobeerd en gebruik het als een soort van afwisseling met mijn rechter hand. Ik ben super tevreden en denk dat ik zelfs durf over te stappen naar een duurdere aankoop. Welke dit gaat worden, weet ik nog niet, maar ik zal dan zeker overwegen weer een review te schrijven. 

Voor nu wil ik jullie allemaal de Tenga aanbevelen, als je iets nieuws wilt uitproberen! Haal die van jouw snel hier

Liefs,

Anoniem