De beste seksspeeltjes bij een erectiestoornis

Veel mannen hebben wel eens moeite gehad met een erectie krijgen en deze te behouden. De oorzaken hiervoor zijn vaak erg verschillend. Relationele, fysieke of psychologische oorzaken kunnen ervoor zorgen dat je als man last hebt met het krijgen van een erectie. Een erectiestoornis kan een goed en leuk seksleven behoorlijk in de weg zitten. Gelukkig zijn er genoeg seksspeeltjes op de markt die kunnen helpen om het plezier in de slaapkamer weer terug te krijgen.

Penis sleeves
Een penis sleeve is eigenlijk een soort holle dildo. De penis sleeve bootst de erectie na en kan over de penis geschoven, net zoal bij een condoom. Vaak is een penis sleeve gemaakt van steviger materiaal waardoor als de erectie afneemt, je niet perse hoeft te stoppen. Penis sleeves zijn er in veel verschillende soorten. Je hebt ze met in-en of uitwendig reliëf, voor extra stimulatie, en zelfs modellen die vibreren. Kijk hier of er een leuk model voor jouw bij zit!

Cockring
De cockring is ideaal als het je wel lukt om een erectie te krijgen maar moeite hebt met deze te behouden. Een cockring, ook wel penisring, plaats je om de penis en zorgt ervoor dat de bloedtoevoer afgeremd wordt waardoor de erectie langer stand houdt. Ook penisringen zijn er een veel varianten die je hier allemaal kunt bekijken. Let wel op dat je een penisring niet langer dan 30 minuten draagt!

Masturbators
Een masturbator is, net als de bovenstaande producten, een speeltje voor mannen. Masturbators kunnen handig zijn voor mannen die moeite hebben met een stevige erectie krijgen. Ook deze zijn hier terug te vinden.

Penispomp
Een penispomp  kan goed van pas komen wanneer je moeite hebt met een erectie krijgen. Bij een penispomp, ook wel vacuümpomp genoemd, wordt er een kunststof buis over de penis heen geschoven waarna de buis met een pompje vacuüm wordt gezogen. Hierdoor stroomt er extra bloed naar de penis waardoor er een erectie ontstaat. Vaak wordt er bij de penispomp een cocking meegeleverd die je dan om de penis kan plaatsen waardoor de erectie voor ongeveer 30 minuten stand houdt. Let wel op dat als u bloedverdunners, bloedziekte of een hartafwijking heeft het gebruik van een penispomp vervelende gevolgen kan hebben. Daarom is het verstandig om voor gebruik contact op te nemen met uw huisarts. Kijk hier of er een geschikt penispomp voor jou bij zit!

Tip: een warme douche of een warm bad kunnen de doorbloeding verbeteren.