Is jouw partner binnenkort jarig? Of hebben jullie iets te vieren? Of wil jij jouw partner een keertje extra verwennen? Maar je weet niet zo goed hoe en bent zelf geen romanticus van nature? Hier hebben we wat ideeën op een rijtje gezet om de romantiek in de slaapkamer te brengen. 

#1: Heel belangrijk

Richt je op jouw partner. Dit betekent géén mobiel, géén tv en géén laptop; alleen jullie samen. Koop een lekker flesje wijn (of meerdere) en neem deze mee de slaapkamer in en geef elkaar eens de aandacht die jullie verdienen. 

#2: Sfeer in de kamer

Je kent het natuurlijk de cliché's; rozenblaadjes op bed en een flesje champagne. Ookal lijkt dit zo afgezaagd, het werkt nog steeds. Dus koop rozenblaadjes, een flesje wijn (zoals ik hiervoor al zei) en zet een lekker romantisch muziekje op. Ook kaarsen werken erg goed. Lees daarover meer bij de volgende tip. 

#3: Massagekaars 

Massage kaarsen brengen op verschillende manieren een romantische en warme sfeer. Ze geven warmte, licht én een lekkere geur. Maar het leukste wat je er mee kan doen is natuurlijk de massage. Jouw partner zegt hier gegarandeerd geen nee tegen. Zet de kaars aan net voordat je in bed gaat liggen. Na een kwartiertje jouw partner teasen heeft de kaars massage olie gecreërt. Hiermee kan je jouw partner heerlijk masseren. Probeer eens één van de massage kaarsen van bijvoorbeeld Lelo of Dona.

#4: Nóg meer masseren 

Van massages krijg je nooit genoeg en, nee, alleen een kaars in niet genoeg. Gebruik de Body Wand Massager voor de echte beleving. Helemaal mooi als jouw partner een vrouw is, want voor de body bestaat een Bodywand G-spot attachement om de wand te veranderen in een g-spot vibrator. Zo kan je gelijk door naar het bevredigen van jouw partner. 

#5: Verplaats naar de badkamer

Heb je toevallig rozenblaadjes gekocht die ook kunnen oplossen in bad? Verplaats je dan op een gegeven moment naar de badkamer. Met de rozenblaadjes en een lekkere bruisbal zijn jullie wel even zoet. 

En trek natuurlijk wat moois aan! In het begin dan.. daarna zo min mogelijk ;)

Veel plezier!