Tijdens seks geniette ik echt wel. Mijn vriend deed altijd hard z'n best, dus dat wil ik graag voor op stellen. Maar ergens diep van binnen wist ik dat het beter kan. Ik wist dat ik nog meer kon genieten. Ik gokte dat het kwam door te weinig clitoris stimulatie. Ondanks dat mijn vriend dit probeerde tijdens de seks, was het nooit precies wat ik nodig had. Ik hoorde van een vriendin van mij dat er vibrators daar voor zijn. Die vibrators zouden dan klein zijn, maar wel met enorm veel power. Zo eentje wilde ik wel uitproberen. Vandaar dat ik vorig jaar een kleine vibrator kocht. Ik was enorm enthousiast, maar het viel enorm tegen toen ik hem uitprobeerde. Zoveel power had die achteraf niet. Ik gaf de hoop op, totdat ik de Rocks-Off Ro-80mm tegen kwam. 


Deze bullet vibrator blies me helemaal omver. Ik wist niet dat er zoveel power uit zo'n klein apperaatje kon komen. Hij heeft maar 1 stand, waarvan je misschien zou denken dat het een minpunt is. Dat is dus helemaal niet waar. Je hebt niet meer standen nodig dan die ene. Deze trilt precies hard genoeg, dat het je clitoris enorm veel stimuleert. 

Mijn vriend en ik vonden het normaal erg vervelend om een clitoris stimulerend speeltje tijdens de seks te gebruiken, omdat het altijd zo in de weg zat. Daar heb je geen last van met de rocks-off. Hij is namelijk erg klein, zoals ik al eerder zei. Maar dat die zo klein is, haalt dus niet de grote power weg. 

Hij werkt op batterijen, wat ik misschien wel een minpuntje vind. Die dingen hebben we namelijk niet vaak in huis sinds dat we overal opladers voor gebruiken. Handig om te weten is, dat je voor gebruik wel even het papiertje bij de batterijen weg moet halen. Anders werkt die namelijk niet. 

Ik vind de bullet vibrator er erg luxe, strak en discreet uit zien. Op het eerste gezicht lijkt het helemaal geen vibrator. Dit is super handig wanneer je het perongeluk ergens laat liggen. De vibrator loopt uit in een punt, wat erg handig is voor vibratie op een specifieke plek. 

Heel veel voordelen dus! Ben je benieuwd geworden en wil jij er ook eentje uitproberen? Haal die van jouw dan hier. Ik ben in ieder geval een grote fan. 

Liefs,

Anoniem