Op een dag vertelde mijn vriend mij dat zijn werk had gevraagd of hij een half jaar naar het buitenland kon. Terwijl het een fantastische kans voor zijn carriere was, kon ik wel janken. Naast dat ik hem ontzettend zou missen, zou ik ook de seks gaan missen. Hij besloot om te gaan, maar niet zomaar. De week voordat hij weg ging gaf hij mij een kado: de OhMiBod Nex 2. In het begin was ik er niet zo blij mee. Daar komt die wel heel makkelijk mee weg dacht ik. Toen ik er achter kwam wat de Nex 2 allemaal kon, was ik blij verrast. 

De Nex 2 is namelijk niet zomaar een vibrator. Hij kan namelijk op afstand bestuurd worden door middel van een app. "Hoe dan?" vroeg ik toen mijn vriend het vertelde. Nou zo dus: wanneer mijn vriend in het buitenland zit voor werk en ik thuis, moeten we beide de smartphone app open hebben. De app verbind de smartphone van mijn vriend met mijn smartphone en mijn smartphone verbind met de vibrator door middel van bluetooth. Zo kan mijn vriend de vibrator besturen ook al is die ver weg. Er ging een wereld voor mij open! 

Voordat hij weg ging hebben we de Nex 2 eerst thuis geprobeerd, zo kon mijn vriend ervaren wat lekker voor mij was en wat niet. We merkten dat het toch wat geluid maakt als die op een harde stand staat. Daarom spraken we af er geen gebruik van te maken als 1 van ons met gezelschap was.

Al mijn verwachtingen werden werkelijkheid. De vooraf ingestelde patronen waren onwijs lekker, maar nog lekkerder was het als mijn vriend door het scherm aan te raken de trilling zelf kon bepalen. Er zijn vijf verschillende opties om de vibrator te laten trillen en dat hebben we zeker uitgeprobeerd, wat resulteerde in lekkere, sensuele en grappige situaties.

Toen hij weg was hebben we de Nex 2 vaak gebruikt. Vaak lagen we beide rond de zelfde tijd alleen in bed, maar eenzaam voelden we ons niet. Webcam seks voelde nog nooit zo echt!

Ik kan dit echt aan iedereen aanraden. Heb jij een partner die vaak weg is, maar wil je toch nog van elkaar blijven genieten? Dan is dit echt de oplossing! Haal die van jouw snel hier

Liefs,

Anoniem