Mijn vriend en ik zijn nu meer dan 6 jaar samen. De eerste jaren was valentijnsdag makkelijk: we kochten een leuk kadootje voor elkaar en gingen uiteten of maakten een heerlijk diner thuis. Toen we ongeveer 5 jaar samen waren gingen we samen wonen. Toen was thuis een diner maken ineens niet meer zo speciaal en rond die tijd gingen we ook al vaak uiteten. Daarom wilde ik voor onze 5e valentijnsdag samen iets anders doen. 


Valentijnsdag viel dit jaar op een doordeweeksedag. We werkten allebei full-time, dus waren vaak uitgeput als we thuis kwamen van werk. Ik vertelde mijn vriend dat ik daarom niet zo'n zin had om valentijnsdag te vieren dit jaar. Elke dag dat we samen waren was tenslotte speciaal. Mijn vriend trapte in mijn smoes en we besloten om het een jaar over te slaan. 

Vanaf dat moment kon ik mijn plan verder doorzetten. Ik ging op internet opzoek naar iets unieks. Iets waar mijn vriend niet van gehoord kon hebben en waar hij blij verrast van zou zijn. Ik wilde iets erotisch. Op Webxclusive.nl vond ik de Happy Lola Gift Wrap Lint. Dit was perfect! Nu was ik zelf het cadeau. Voor de rest kocht ik een nieuw seksspeeltje die we samen konden gaan uitproberen (We-Vibe Sync) en regelde ik nog wat cliché dingen. Je kent het wel, rozenblaadjes, champagne, romantische muziek etc.

Ik regelde dat ik een uur eerder van werk weg kon. Zo had ik een uur de tijd om alles voor te bereiden. Ik maakte alles klaar, pakte de afstandsbediening van de We-Vibe Sync in en trok de gift wrap aan. Ik ging op bed liggen, bracht de Sync in en wachtte totdat hij thuis kwam. De deur ging open en ik riep: "Schat, kan je me even helpen? Ik ben in de slaapkamer." 

Hij kwam de kamer in en was ontzettend blij verrast. Ik overhandigde hem de ingepakte afstandsbediening. Hij scheurde de verpakking er af, drukte op de aanknop en de Sync begon te trillen. Daarna ontstriktte hij mij en we hadden de beste seks tot dan toe.

Deze valentijnsdag was heerlijk en ik zou iedereen aanraden om eens afstand te nemen van de cliché etentjes en eens opzoek te gaan naar iets echt speciaals. Mijn vriend vond het geweldig. Dit jaar hoop ik dat hij mij zo gaat verrassen. 

Ik wens iedereen alvast een fijne valentijnsdag toe. Dat je er maar iets moois van mag maken

Liefs,

Anoniem