Sinds de geboorte van onze zoon 3 jaar geleden, is de romantiek ver te zoeken in onze relatie. We zijn ontzettend blij met hem, maar we hebben geen moment meer met zijn tweeën. Ook geld is een probleem. We komen elke maand net rond en hebben dus geen geld voor een uitstapje samen. Anderhalf jaar geleden besloot ik dat mijn vrouw een speciale avond verdiende. Ze werkt ontzettend hard en zorgt daarnaast ook nog voor onze zoon. Deze speciale avond zou op valentijnsdag zijn. 

Ik zette elke maand een bepaald bedrag apart van mijn salaris. Zo kon ik sparen om haar eens goed te verwennen. Ik reserveerde een tafel in het duurste en beste restaurant in de stad. Ik wilde haar verrassen, dus ik bedacht een plan. Over eventuele plannen op valentijnsdag hadden we al jaren niet meer gepraat, dus daar hoefde ik geen smoes voor te bedenken. Met mijn ouders sprak ik af dat zij die avond op onze zoon pastte. Ik kocht alle cliché spullen die je bij valentijnsdag maar kan bedenken. 

14 februari 2017. De dag dat ik mijn vrouw in het zonnetje zou zetten was eindelijk daar. Daar stond ik dan, wachttend in mijn allermooiste overhemd met een bos rozen en alle andere decoratie totdat mijn vrouw thuis kwam. Ik was zenuwachtig. Ik hoorde de deur open gaan. Ze liep niets vermoedend binnen. Totdat haar blik op mij viel. Ze was verbaast, blij en gelukkig op het zelfde moment. Als ze dat nu al was.. laat staan hoe ze zou reageren als ik vertel dat we naar haar droom restaurant gaan. 

Ik vertelde haar dat ze haar allermooiste jurk aan moest trekken, maar ik liet niks los over waar we heen gingen. Half uurtje later stapten we in de auto naar het restaurant. Ze had nog steeds geen idee. Na dat we de auto hadden geparkeerd, liepen we richting het restaurant. Ze was telkens aan het raden waar we heen gingen. Ze noemde ook het restaurant waar we heen gingen, maar zei daarna gelijk: "Nee joh, dat kan niet. Dat zit vast al helemaal vol!" Toch liepen we daar naar binnen en gelukkiger kon ze niet zijn. We hebben heerlijk gegeten en hebben eindelijk de quality time en romantiek gehad die we al 2 jaar mistte.

Onze zoon bleef slapen bij mijn ouders, dus ook het hele huis hadden we voor ons zelf. Daar maakte mijn vrouw zeker gebruik van. Ze had namelijk nog een sexy dienstmeisje uniform liggen in de kast. Ook hadden we een tijd geleden een seksspeeltje (We-Vibe Unite) gekocht die we nu eindelijk eens konden uit proberen. Nu was onze avond was helemaal compleet. 

Vandaag de dag heeft mijn vrouw het nog steeds over deze avond. Die dag beslootten we minimaal eens in de drie maanden een date-night te hebben. De ene keer is het een verrassing, de andere keer hebben we het samen gepland, maar elke keer is het weer een genot. Ik kan dit iedereen aanraden!


Iedereen alvast een fijne valentijnsdag toegewenst,

Liefs,

Anoniem