Mijn vriend en ik houden van seks en doen het het liefste elke dag. Vorig jaar deden we het over het algemeen 7 keer per week. Toen mijn vriend een half jaar geleden begon met full-time werken bij een groot en succesvol bedrijf, kreeg hij het steeds drukker. Er was minder tijd voor seks. Na een hele dag werken was hij vaak uitgeput en was zijn lijf op. Zelf heb ik een part-time baan en nog wel veel energie als ik 's avonds thuis kom. We besloten om de Lelo Lyla 2 te kopen, zodat ik toch kan worden bevredigd terwijl hij thuis werkt of te uitgeput is om veel te bewegen. 

Wat een mooi ding eigenlijk, dacht ik toen ik hem uit de verpakking haalde. Hij zag er luxe, strak en niet te groot uit. We spraken af dat ik hem elke dag zou in doen, als ik thuis kwam. Mijn vriend zou de afstandsbediening dan altijd bij zich hebben, wanneer hij thuis was. Wanneer we dan beide thuis waren en mijn vriend mij wilde teasen of laten genieten, kon hij dit doen met de afstandsbediening.  

Ik wist nooit wanneer mijn vriend de vibrator aan zou zetten, dus als het gebeurde was ik zeer verrast. Ik probeerde ondertussen af te maken waar ik mee bezig was, maar het gevoel was zo intens dat ik het liefst wilde gaan liggen zodat ik mij volledig kon focussen op dat gevoel. Ondertussen voelt mijn vriend precies het zelfde als wat ik voel, aangezien de afstandsbediening mee trilt. Je kan kiezen uit vibratie of pulsatie. Mijn vriend wisselt het vaak af en zet hem op verschillende standen. Omdat je telkens niet weet wanneer wat gaat gebeuren, geniet je nog meer. De vibratie is ontzettend goed en de pulsatie lijkt net op echte seks.

Een tip voor jullie is om de Lyla 2 te gebruiken op feestjes of als de ander in de douche staat. De vibrator zelf is stil, je hoort hem dus niet. Het trillen van de afstandsbediening hoor je iets beter, maar dit kan gelukkig worden uitgezet. Wanneer je samen op een borrel of feest bent, kan je dus samen genieten van de Lyla 2 zonder dat andere het merken. De Lyla 2 is waterproof en dus ideaal om te gebruiken als je partner onder de douche staat. Mijn vriend heeft dit al een paar keer gedaan en het is geweldig. 

Ik raad de Lyla 2 elk stel aan. Het is pure genot en handig als de één geen tijd heeft of als je stiekem wilt genieten wanneer er andere bij zijn. Wil jij dit product ook uitproberen? Kijk dan op www.webxclusive.nl of www.lelostore.nl 

Liefs,

Anoniem