Ik heb al vele vibrators geprobeerd. Opleg vibrators, rabbit vibrators, massagewand en g-spot vibrators; noem het op en ik heb het gebruikt. Een tijdje na het aanschaffen van een nieuwe vibrator, raak ik er weer op uitgekeken en ga ik op naar een volgende. Je kan dus wel stellen dat ik een grote collectie aan producten thuis heb liggen. Mijn nieuwste aanwinst is de Inspire - Flickering Intimate Arouser en ik denk dat ik hier nog een lange tijd zoet mee ben! 


Toen ik een beetje aan het researchen was, viel mijn oog op de Flickering. Ik vond het een interessant product en vroeg me gelijk af wat het allemaal kon. Na wat onderzoek besloot ik dat ik de Flickering moest hebben. 

Ik vond een opleg vibrator altijd wel prima, maar vond het niet een goed alternatief voor beffen. De Flickering daarentegen! Het lijkt net een tongetje die je clitoris stimuleert. Ook vind ik hem heel gebruiksvriendelijk. Het product spreekt heel erg voor zich wat ik erg fijn vind. Daarom vind ik de Flickering erg geschikt voor beginners. Het enige wat je hoeft te doen is te klikken op de plus knop of de min knop om de vibratie te veranderen. In totaal heeft dit product 10 vibratiestanden. Voor ieder wat wils dus! 

De Flickering is niet alleen handig voor clitoris stimulatie, maar ook onwijs lekker om op je tepels te houden. Wist je dat 1% van de vrouwen orgasmes kan krijgen puur door tepel stimulatie? Ik hoor daar helaas niet bij, maar misschien jij wel en dan is de Flickering een echte aanwinst! 

Ik heb hem nu 3 maanden en ben zeker nog niet uitgekeken, terwijl ik dat wel had bij sommige andere vibrators. Voor mij een echte aanwinst! Wil jij weten of dat voor jou ook geld? Bestel de Flickering dan nu snel hier

Liefs,

Anoniem