Eindelijk was het zover, mijn eerste vibrator kwam binnen. Ontzettend spannend vond ik het. Ik kwam net uit een relatie van 4 jaar. Mijn eerste keer was met mijn ex en toen het uit was, miste ik de seks ontzettend. Daarom kocht ik mijn eerste vibrator. Dit is alweer 3 jaar geleden. Tot de dag van vandaag geniet ik nog steeds van mezelf bevredigen. Ik heb ondertussen met een paar mannen gedate, maar niemand kon tippen aan mijn vibrators. Afgelopen maand kocht ik weer een nieuwe en deze ervaring wil ik ontzettend graag met jullie delen.

Ik had genoeg research gedaan en kwam tot de conclusie om de Fun Factory Stronic Drei te kopen. Hij is gemaakt van body safe silliconen en is waterproof: 2 dingen die ik heel belangrijk vind bij een sekstoy. 

Ik wilde wat nieuws proberen, maar was ook erg tevreden met mijn vibrator. Daarom zocht ik er één die op een vibrator lijkt, maar net iets anders doet. Het gene wat de Stronic Drei doet kan je niet echt trillen noemen, het geeft meer stoten en dat is wat mij zo aansprak. 

Toen die binnenkwam, wilde ik hem gelijk uit proberen. Ik legde hem aan de oplader om hem volledig op te laden, omdat ik uit ervaring weet dat ze meestal niet volledig opgeladen geleverd worden. De oplader werkt prima, maar let wel op dat je zorgt dat er niks tegen aankomt, aangezien het werkt met een magneet. Na dat die opgeladen was dook ik mijn bed in. De Stronic Drei gaf mij een hele nieuwe kijk op bevredigen. Doordat het stoten geeft lijkt het net op echte seks. Heb je zin in ruige seks? Dan zet je hem met de plus-button op een harde dynamische stand. Of heb je liever sensuele en gevoelige seks? Dan druk je op de min-button naar één van de standen die op een langzamer ritme stoten. 

Persoonlijk, kies ik liever voor een sekstoy met wat textuur, aangezien een echte piemel ook niet helemaal glad is. De Stronic Drei heeft ribbels, wat je goed voelt. Dit kan wel wat minder fijn zijn als het droog is, daarom gebruik ik meestal ook een glijmiddel

Ik ben erg fan van de Stronic Drei en kan het je dus ook zeker aanbevelen. Ondanks dat die misschien wat aan de dure kant is, vind ik het een top product. Je krijgt echt waar voor je geld. Wil jij er ook 1? Klik dan hier!

Liefs,

Anoniem