Mijn vriend en ik proberen graag dingen uit tijdens de seks. We zijn nu 2 jaar samen en hebben al heel wat speeltjes getest. We begonnen al vrij snel in onze relatie met het uitproberen. Het product waar ik het vandaag over wil hebben was het eerste product wat we uitprobeerden anderhalf jaar geleden. We hadden beide hiervoor nooit iets extra's bij de seks gebruikt, dus daarom begonnen we met iets simpels: Durex Play Massage Stimulating

Aangezien Durex erg bekend is als het gaat om condooms en glijmiddel, kozen we voor dit merk. Dit specifieke product van Durex sprak ons aan omdat het massage gel en glijmiddel in 1 is, maar ook om de interessante en tropische smaak de vloeistof zou hebben. 

Tijdens het gebruiken van het product kwamen we tot de conclusie dat het vele voordelen heeft. Ten eerste, ben ik gek op massages. Dus na wat filmpjes op internet te hebben bekeken, durfde mijn vriend het aan. Ik heb nog nooit zo'n lekkere massage gehad. Zijn handen gleden overal heen en het voelde heerlijk. Omdat de vloeistof niet plakt, hoefde ik niet gelijk te douchen en konden we gelijk door. 

Sommige standjes die mijn vriend lekker vind, deden voor mij pijn. Ergens op het internet las ik dat dit met glijmiddel verholpen kon worden. Dus daar kwam de glijmiddel weer van pas. En ja, het is waar. Nu kon ik mijn vriend blij maken met deze standjes. 

Voor dat we dit product kochten, hoorde ik vaak van vriendinnen dat, ondanks de glijmiddel een smaak heeft, het niet lekker is om het in je mond te krijgen. Toch probeerde ik het uit en ik ervaarde het heel anders dan mijn vriendinnen. Het was juist ontzettend lekker! Het heeft een onwijs exotische smaak en neemt je al snel mee in de fantasie van witte stranden en een felblauwe oceaan. 

Tegenwoordig gebruiken wij dit product nog steeds. Tussendoor hebben we wel wat uitgeprobeerd met andere smaakjes, maar deze bleef onze favoriet. Omdat we nu vaak met speeltjes in de weer gaan, is een glijmiddel ook ontzettend handig. 

Bij deze wil ik jullie allemaal dit product aanbevelen. Het maakt niet uit hoe ver je al bent met experimenteren, een glijmiddel en massage gel doen het altijd goed. Haal jouw Durex product hier.

Liefs,

Anoniem

P.S. Sinds deze massage gel, hoef ik niet meer naar de masseur. Mijn vriend is namelijk een expert geworden.