Het assortiment is weer uitgebreid!

Bij WebXclusive zijn we iedere dag bezig om ons assortiment zo up-to-date mogelijk te houden. Zo hebben wij onlangs de productlijn van Rocks-Off en Shunga eens flink uitgebreid en een heel nieuw merk toegevoegd: POWER.

POWER

POWER is een merk wat verschillende massage wands heeft uitgebracht. Ze hebben momenteel twee verschillende wands. De Black Power Wand en de Black Power Wand met twee verwisselbare opzetstukken en 12 verschillende vibratiestanden. Het unieke aan POWER is dat zij zes (!) verschillende opzet stukken hebben ontwikkeld. Deze opzetstukken toveren jouw massagewand voor uitwendig gebruik om naar een vibrator voor inwendig en intiem gebruik. Ideaal en kosten besparend aangezien je voor €17 al een nieuw opzetstuk hebt en dus eigenlijk een hele nieuwe vibrator!

POWER heeft opzetstukken speciaal voor de G-spot, die zorgen voor dubbele stimulatie, maar ook opzetstukken speciaal voor mannen. Alle POWER Heads zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: transparant en zwart en zijn gemaakt van TPR/TPE. Dit is een materiaal wat vergelijkbaar is met siliconen. Het materiaal is Ftalaat-vrij, zacht, flexibel en gemakkelijk te reinigen. Ook kan je glijmiddel op water- en siliconenbasis zonder problemen gebruiken met de producten.

De opzetstukken hebben een opening van 4,3cm en kunnen in principe dus worden gebruikt met iedere wand die een kop heeft van 4,5cm of groter. Ideaal dus als je al een wand hebt maar wel behoefte hebt aan wat verandering.

 

Rocks-Off

Rocks-Off is een merk wat al een tijdje meegaat in de seksspeeltjes industrie, namelijk al twaalf jaar! In die twaalf jaar hebben ze een wereldwijde bekendheid opgebouwd en leveren hun producten aan distributeurs op alle continenten. De bestseller van Rocks-Off is de RO-80mm bullet waarvan nu al meer dan vijf miljoen exemplaren van zijn verkocht! Dan moet je wel wat goed doen, toch?

Al hun producten zijn gemaakt van lichaamsveilige siliconen en zijn 100% waterdicht (tenzij anders staat aangegeven). Hierdoor hoef je jouw speelplezier dus niet te limiteren maar kan je ook zonder problemen je speeltjes meenemen in bad of onder de douche.

 

Shunga

De filosofie van Shunga is dat zij geloven dat ‘in iedereen een sensueel en seksueel persoon zit, die gretig de verlangens van zijn/haar partner wil bevredigen en samen een nieuw level van intimiteit wil bereiken’. Shunga Erotic Art is opgericht met het idee dat de liefde bedrijven een kunst is en al hun producten zijn gemaakt voor koppels. Alle producten van Shunga zijn gemaakt met veel aandacht en experts op het gebied van crèmes, oliën, glijmiddelen etc. Alleen al de verpakkingen van Shunga zijn een genot om naar te kijken.

Shunga's producten worden allemaal geproduceerd in Canada en zijn van hoge kwaliteit. Ook heeft Shunga al veel verschillende prijzen gewonnen met hun hoogwaardige producten.

 

Zoals je ziet is er genoeg om uit te kiezen en merken van top klasse. Kijk snel of er wat leuks voor jou tussen zit!