Al een paar jaar probeer ik een prostaat orgasme te krijgen. Op het moment dat ik klaar was met proberen, besloot ik dat ik behoor tot het groepje mannen die niet zo'n orgasme kunnen krijgen. Ik had een aantal massage apparaten geprobeerd in het verleden. Eentje was totaal niet in de goede vorm en een andere was opzich wel oké, maar kreeg mij niet naar mijn climax. Ik had het dus opgegeven, totdat ik de Aneros Helix Syn tegenkwam, die ik wel uit moest proberen van mezelf. Dus ik bestelde hem. 


Twee dagen later werd er op de deur geklopt en kreeg ik mijn discreet verpakte Helix. Omdat ik toevallig die dag vrij was, pakte ik al snel de Helix uit. Mijn eerste indruk was: klein, leuk en zijdezacht wanneer je hem aanraakt. Voorheen voelde het als een kwelling als ik een speeltje binnen bracht. Met deze was dat anders. Het voelde alsof die precies de goede spot raakte. 

Ik ging snel in bed liggen en probeerde hem verder uit. (Tip: Gebruik hem wel met glijmiddel.) Het voelde geweldig. Hij is niet mega groot, waardoor het precies de goede punten raakt. Om het echt gek te maken, pakte ik mijn vibrator erbij. Deze zette ik tegen het einde van de Helix aan. Hierdoor ging die onwijs lekker trillen. 45 secondes later had ik alweer de beste orgasme van mijn leven gehad. Wat was dit lekker! 

Later heb ik hem ook gebruikt door hem gewoon in te doen terwijl ik bezig was, als een soort van voorspel. Op het moment dat ik het dan echt niet meer kon houden, rende ik snel naar mijn slaapkamer en beleefde ik een onwijs lekker orgasme. 

Alleen de Helix brengt mij naar een prostaat orgasme en daarom beveel ik hem aan aan iedereen die dit ook eens wil beleven. Haal die van jouw snel op www.webxclusive.nl

Liefs,

Anoniem