Hier is wat je moet weten over anale seks.

Breng anale seks ter sprake en de reacties lopen waarschijnlijk alle kanten op… Er zijn mensen die er dol op zijn, maar er zijn ook mensen die het echt helemaal niks vinden. Vaak hebben deze groep mensen het nog nooit geprobeerd. Er zijn ook mensen die er hun twijfels bij hebben en er nog niet helemaal zeker van zijn.

Hoewel anale seks vooral wordt gedaan door homoseksuele, is er toch een toenemende groei van heteroseksuele paren die het leuk vinden om het via de achterdeur te doen… Het is zelfs nog nooit zo populair geweest als nu! Maarja waar gaat het nou allemaal om?

Ten eerste zit de anus vol met zenuweinden en bloedvaten. Waarom zou je iemand raar aankijken als hij of zij het heel lekker vindt? In feite zeggen veel mensen die van anale seks houden dat hun beste orgasme voorkomt uit anale penetratie! Nu we toch je aandacht hebben moet je je toch afvragen of anale actie deel uit moet maken van je repertoire. Als je een paar keer wilt proberen om anale seks te geven, maar ook anale seks te nemen moet je een paar dingen weten…

Allereerst moet je anale seks benaderen als iets volledig nieuws, hier bedoel ik mee dat je rustig aan moet beginnen en niet te overhaast wilt zijn. Daarnaast moeten alle haren rondom de anus geschoren zijn… Ook wel zo fris voor de partner, vind je niet? Daarnaast is het zeker handig om even een reisje naar het toilet en de douche te maken voordat je eerste anale avontuur begint. Wil je echt voor de diepe anale pret gaan? Gebruik dan een klysma, dit reinigt het diepst! Het doet geen pijn en is veruit het hygiënisten voor jullie beide. Zorg er daarnaast voor dat je nagels geknipt zijn. Als je nagels te lang zijn kun je zelf invullen wat er gebeurt… Wil je als vrouw je lange nagels houden? Gebruik dan latex handschoenen!

Daarnaast is er wel een waarheidje wat je eigenlijk niet wilt weten… Echter moet het wel worden vermeld. Het kan de eerste of de honderdste keer zijn dat je het probeert, maar uiteindelijk wordt poep een deel van je anale spel. Het is oké, oke het is niet oké, maar het gebeurt en je hoeft je er niet voor te schamen! Zorg dat er babydoekjes in de buurt zijn voor een snelle opruiming. Maar wordt er zeker niet bang van, het is gewoon de natuur!

Gebruik genoeg glijmiddel tijdens de anale penetratie. De anus wordt niet vanzelf vochtig! Het maakt de hele ervaring echt een stuk prettiger.

Ook is het echt niet slim om na de anale seks, vaginale seks te hebben. In de anus zitten erg veel bacteriën en deze kunnen een erg nare infectie geven… Je moeder heeft je natuurlijk niet voor niks geleerd om van voor naar achter te vegen! Het is echt heel belangrijk dat de kiemen van de anus niet in de vagina terecht komen… Ben alert en let er op.

Als allerlaatst wil ik je er op wijzen dat je niet meteen iets ergs groot via de achterdeur naar binnen brengt… De anus moet er aan wennen dus begin met iets kleins en bouw verder op en gebruik veel glijmiddel zoals ik al eerder aangaf. En uhm o ja, heel erg goed wassen als je klaar bent!