Ben jij nu al een fan van de originele Lelo HEX Condooms, maar wilde je dat de condooms in een grote maat beschikbaar waren? Nou beste klanten, dan is er heel erg goed nieuws voor jullie..!

Door veel aanvraag van Lelo klanten is er nu een nieuwe en grotere condoom van Lelo op de markt gekomen! De Lelo HEX Respect is wat groter dan de original. Met een nieuwe diameter van 58mm is hij geschikt voor de mannen met een wat grotere… Hij is niet alleen qua diameter groter geworden, maar ook in luxe, uitstraling en plezier. Maar ach, wat je ermee doet dat telt. Omdat respect wordt verdiend en niet wordt geëist.

Stijlvol, sexy en in jouw maat, dat is precies wat de Lelo Hex condooms zijn sinds hun lancering in 2016. Deze lancering heeft de branche echt in vuur en vlam gezet. In het eerste jaar zijn de Lelo Hex condooms écht een naam geworden. Ze zijn beschikbaar in meer dan 20.000 winkels over de hele wereld en worden door super veel mannen aangevraagd. HEX is het eerste echte verkoopsuccesverhaal in de condoomindustrie geworden, en dan sinds decennia lang! Hierdoor zijn de Lelo Hex Respect XL condooms op de markt gebracht. Ze vergroten de keuze vrijheid voor de markt en zijn bovendien echt super innovatief.

Nu ga ik het verder hebben over hoe innovatief deze condoom nou ook echt daadwerkelijk is. Het is namelijk knap om een condoom zo te verbeteren zonder dat hij er anders uit ziet als het origineel, en dat is dus wat Lelo heeft gedaan met hun Lelo Hex Respect XL condooms. Daarnaast is het echt een condoom die indruk maakt, met een grote capaciteit voor de wat ‘grotere’ man die op zoek zijn naar een minder beperkende sensatie van hun condoom! Door een uniek ontwerp dat 350 onderling verbonden hexagonale cellen gebruikt voor grip en flexibiliteit is deze condooms slechts 0.050 mm dik! Dit betekend dus dat HEX een van de dunste condooms op de markt is! En eerlijk is eerlijk, de seks is veel en vele male beter als de condoom zo dun mogelijk is.

Naast al deze leuke weetjes over deze condooms is natuurlijk het belangrijkste hoe veilig deze condoom is. Door iets meer ademruimte en een binnenzijde van latex hoeft u zich geen zorgen te maken over ontsporing of veiligheid.