Hoe gebruik je de Lelo Siri 2 muziek vibrator?

Ben je op zoek naar een clitoris vibrator die alle juiste tonen raakt? Zoek dan niet verder dan de palm-sized en krachtige Siri 2 muziek gestuurde stimulator.

Wat is Siri 2?

Siri 2 is een bijgewerkte versie van de allereerste clit-vibe van Lelo, het belangrijkste verschil is dat de Siri 2 veel sterker is en een ‘ Music ‘ modus heeft waarmee de trillingen kunnen worden geregeld door omgevingsgeluid. Hij is ook 100% waterdicht, dus ideaal voor bij het zingen onder de douche!

Hoe gebruik je hem nou?

Siri 2 is de ultieme stimulator voor ernstig intense clitorale orgasmen. Het licht geboden lichaam zorgt ervoor dat je hem in de handpalm houdt en gebruikt om je clitoris in wijde cirkels te masseren, Maar we raden ook het ook aan terwijl je knielt. Dit kan tijdens de seks zijn, maar ook zeker solo! Vanwege de kracht van Siri 2, kun je het ook onder je lichaam laten zitten om ritmisch genot te bieden voor je lichaam.

De muziek modus.

Nadat je je Siri 2 hebt ingeschakeld, hoef je de omhoog en omlaag knop niet langer dan 3 seconden tegelijk ingedrukt te houden. De Vibrator zal plotseling trillen om je te laten weten dat de geluids modus aan staat. Siri 2 reageert dan op alle geluiden om je heen, door de ingebouwde microfoon in de Lelo Siri 2 is dit mogelijk gemaakt. Wat een ontwikkeling van Lelo, vind je ook niet? Het gekreun van je partner of zelfs je favoriete sexy nummer, de Lelo Siri 2 reageert overal op! U kunt deze modus weer op dezelfde manier uitschakelen als hoe je hem hebt ingeschakeld! Dus 3 seconden de knopjes indrukken, en klaar is kees!