Hoe gebruik je een Lelo Gigi 2 G-Spot Massager?

Er is zeker een reden waarom de Lelo Gigi 2 een van de best verkopende vibrators aller tijden is. Het is misschien wel de beste G-Spot vibrator ooit gemaakt. Deze vibrator heeft al meer vrouwen veroverd als de gemmiddelde man doet in zijn leven… En als je je afvraagt hoe je hem nou eigenlijk moet gebruiken ben je bij WebXclusive op het juiste adres. Je kunt hem op heel veel manieren gebruiken en wij gaan jullie uitleggen hoe allemaal…

Gebruiken als clitoris stimulatie.

Als je een van de vele vrouwen bent die niet zomaar alleen kunnen klaarkomen van G-Spot stimulatie dan kunt u de Lelo Gigi 2 ook zeker gebruiken. Door de zachte curve aan de bovenkant van de Gigi 2 is het een heel erg veelzijdige vibrator. Door deze curve is het erg makkelijk om je clitoris te stimuleren. De beste techniek is om te beginnen onderaan de vagina en de vibrator zodoende steeds verder naar boven te bewegen tot hij tegen de clitoris aankomt, kortom: EEN GENOT!

Gebruiken als G-Spot massager.

Eigenlijk de hoofdreden waarom deze vibrator is gemaakt, om de G-Spot te stimuleren. Als je voor de eerste keer een seksspeeltje gebruikt, kun je ervan uitgaan dat je het gewoon in en uit moet stoten. Als dat goed voelt – geweldig – maar zo is het helaas niet vaak. De Gigi 2 is zo gemaakt dat je altijd het plezier van je G-Spot ervaart. Dit komt door de ronding bovenop de Gigi 2. De G-Spot zit boven in de vagina op ong. 2 tot 3 cm diepte. Laat de ronding van de Gigi 2 nou precies zo groot zijn! Door ermee op en neer te gaan stimuleer je de G-Spot, en ervaar je misschien zelfs wel je eerste G-Spot orgasme!

Gebruiken in de douche of in het bad.

Net zoals alle andere Lelo vibrators, is de Gigi 2 natuurlijk ook waterproof en dus bruikbaar in het water! We kunnen bevestigen dat de Gigi 2 voelt als een echte stimulator. Maar werkt deze ook als een goede massager? O ja dat zeker! En wat is er beter als een lekkere massage in het bad? Volgens ons bestaat er niks beters. Geef jezelf een clitorale massage in bad of doe hetzelfde met de G-Spot, het kan allemaal met deze veelzijdige vibrator!

Natuurlijk is er veel meer mogelijk met de Lelo Gigi 2, maar dit mogen jullie zelf ontdekken!