De 3 beste G-Spot seks posities.

De arme G-Spot… Hij is er echt bij iedereen! Sommige mensen hebben hem nog nooit gevoeld terwijl de G-Spot toch echt is gemaakt om mensen een intens orgasme tijdens de seks te laten krijgen. Het grote probleem echter is dat de G-Spot bij iedereen totaal anders is. Zowel de plek, de grootte en de gevoeligheid zijn bij elke persoon anders… Wij gaan proberen om jullie er iets meer helderheid over te geven!

Waar zit ie nou?

De G-Spot wordt meestal beschreven als een gebied van ongeveer 2 centimeter breed. De G-Spot ligt ongeveer bij de meeste vrouwen op een diepte van 5 tot 7 centimeter in de vagina, bij de meeste vrouwen is dit ongeveer recht achter waar de navel begint. De G-Spot voelt iets ruwer en ruiger aan als de rest van het vaginale kanaal, daaraan kun je hem dus herkennen.

Het lijkt nu misschien vrij duidelijk, maar een niet geparelde vagina is meestal 3 tot 4 centimeter lang. Dus er is dan wel degelijk een verschil… Mede door het uitrekken van de vagina zal de plek van de G-Spot dus verschillen per persoon.

Heb je de ‘’ sweet spot ‘’ nou al wel gevonden? Dan is de Lelo Gigi 2 misschien wel iets voor jou!

De 3 posities.

The Sunset.

Dit standje wordt vaak ook wel de reverse cowgirl genoemd. Doordat uw partner andersom op u ligt en de penis zo in de vagina komt dat hij iets meer het bovenste deel raakt als normaal, is dit een erg goed standje om plezier te geven aan het inwendige gevoelige plekje! Bij dit standje zijn ook heel erg veel dingen mogelijk omdat zowel uw parnet als u zelf allebei het heft in handen kan nemen!

Doggy Style.

Het mooie aan deze positie is dat je met heel veel hoeken kunt spelen om ervoor te zorgen dat de G-Spot precies op de juiste plek gestimuleerd wordt. Door de ellebogen van de ‘’ ontvanger ‘’ op slot te houden en je armen recht te houden, kun je je rug in verschillende hoeken buigen, dit helpt weer bij het stimuleren van de G-Spot. Dit komt doordat u dan de richting van de penis beter kan bepalen!

The Seated Lean.

Niemand zegt dat je de G-Spot in de missionaire positie niet kunt raken, maar wel dat een paar aanpassingen het veel en veel effectiever kunnen maken. Ten eerste, door de benen van de ontvanger op de schouders van de gevende partner te plaatsen. Door dit te doen kunt u veel dieper in de vagina komen en dus de G-Spot beter stimuleren!