5 tips voor de beste ochtend seks!

Het zonnetje is weer gekomen in nederland en dat betekent dus dat het libido van heel veel mensen flink is gestegen. Dit betekend dus ook dat meer mensen steeds meer zin krijgen in ochtend seks… Een van de beste soorten seks, vind je ook niet? WebXclusive heeft een aantal tips om te zorgen dat jullie ochtendseks echt heel erg lekker zal worden…

Tip 1: Vermijd ochtend adem.

Laat een vieze ochtend mond geur niet meteen de hele pret verpeste… Dit is namelijk een erge afknapper voor jou of je partner. Zorg dat je altijd een glas water op je nachtkastje hebt staan en wellicht ook een pakje kauwgom! Water blust als het ware de vieze geur uit je mond en het kauwgompje zorgt ervoor dat jullie adem lekker fris ruikt! Heb je geen water thuis? Zorg ervoor dat je seks hebt in een positie waarbij je elkaar niet kan kussen! Denk hierbij aan lepeltje-lepeltje of misschien wel doggy-style?

Tip 2: Zorg dat je eerder wakker bent als je partner.

Uiteraard kun je alle voorbereidingen treffen voordat je partner wakker wordt! Wees stil en ren zo snel mogelijk naar de badkamer voor een goede mondbehandeling!

Tip 3: Laat je telefoon nog even op stil staan.

Er is niks vervelender dan gestoord worden door een appje, mailtje of misschien zelfs wel de wekker als je net aan het vrijen bent. De neiging van de meeste mensen is om dan gelijk de telefoon te pakken om hem meteen even door te scrollen, daar gaat de pret… Heb gewoon lekker oog voor je partner en probeer hem of haar op een leuke manier wakker te maken om vervolgens jullie kunstje te gaan doen.

Tip 4: Zet de wekker vroeger als normaal.

Als je dan toch een wekker hebt gezet, zet hem dan wat vroeger dan je normaal zou doen! Denk hierbij aan een half uurtje eerder, zo hebben jullie alle tijd om voor de dagelijkse taken toch nog eventjes van elkaar te genieten!

Tip 5: Slaap naakt!

Je slaapt beter naakt. Uit onderzoek van de UVA is gebleken dat je door naakt te slapen, dieper slaapt en minder vaak wakker wordt! Naakt slapen verlaagt de huidtemperatuur en dit is beter voor een goede nachtrust. Daarnaast is het ook nog is gezonder! Maar buiten al deze onzin is het natuurlijk gewoon veel beter om naakt te slapen als jullie ‘s-ochtends een goede sekspartij willen hebben. Zo ben je namelijk al uitgekleed en kunnen jullie meteen van elkaar genieten!