3 seks posities voor elke lesbienne!

Wanneer het erop aan komt dat 2 vrouwen seks gaan hebben, zijn er veel aannames mogelijk over de posities die wel en niet mogelijk zijn.

Nou, zoals elke vrouw je zal vertellen, waar een wil is is een weg! En zeker wanneer je er erg veel zin in hebt, is alles mogelijk. Hier zijn de top 3 niet orale seks posities voor lesbiennes van WebXclusive.

The Mirror of Venus.

Als je je partner recht in de ogen aan wilt kijken tijdens de vrijpartij is dit de perfecte positie! Je gaat zitten op de heupen van je partner en zo bevinden de beide handen zich in een uitstekende positie voor het zowel penetreren als stimuleren van de clitoris. Daarnaast is je hoofd nog vrij om oraal te bevredigen of om te zoenen met je partner!

Maar ook is dit de perfecte gelegenheid om een vibrator erbij te pakken, zoals de LELO Lily 2. Zo kunnen jullie beide heerlijk genieten van de vibraties die deze koppelvibrator met zich mee brengt!

 

The Double Joint.

Dit is eigenlijk een standje waarvan je zou denken dat het alleen voor hetero’s was. Echter is dit niet waar! Dit is ook een ideaal standje voor lesbiennes. Pak de benen van je partner en leg ze in je nek terwijl je zelf op je knieën zit.

Hierdoor komt de G-Spot vrij en zo is dit dus de ideale manier om de G-Spot te stimuleren. Je kunt dit doen met je vingers maar ook met een goede G-Spot stimulator! Misschien wel de Lelo Gigi 2. Deze G-Spot stimulator geeft je niet alleen een perfect orgasme maar laat je misschien zelfs wel squirten!

 

The Spoon.

Er is niks beters dan s’ochtends rustig lepeltje lepeltje wakker worden. Vaak word er dan rustig geknuffeld en vaak leidt dit dan tot een vrijpartij… Deze is vaak ook nog is erg intiem!

Degene die van jullie 2 achter ligt stimuleert de clitoris van degene die voor ligt en ook andersom! Een andere optie is dat degene die achter ligt zichzelf vingert met de ene hand, maar ook met de andere hand haar partner vingert. Je zou dit kunnen doen met afwisseling!

Echter is het ook mogelijk om een strap-on toy te gebruiken! Je penetreert hierbij de G-Spot van je partner terwijl je achter haar ligt!